top of page

Food & Mood

Bij Food & Mood kun je terecht voor psychologische begeleiding en coaching (EMDR, cognitieve en oplossingsgerichte therapie) maar er is ook aandacht voor leefstijl, voeding en bewegen. Diëtisten of voedingstherapeuten missen vaak de kennis van psychische klachten. Psychologen missen vaak kennis over de effecten van bepaalde voedingsstoffen op psychische klachten. Bij Food & Mood is deze kennis wel aanwezig en wordt op unieke wijze gecombineerd! 

GZ-psycholoog 

Als universitair en postdoctoraal opgeleid GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) heb ik jarenlange ervaring met het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen, fobieën, trauma's en levensfase problematiek. Naast de reguliere behandelmethoden zoals cognitieve (gedrags)therapie, oplossingsgerichte therapie of EMDR, hecht ik ook veel waarde aan de invloed die voedingsstoffen kunnen hebben op onze geest.

 

Ik heb zelf mogen ervaren wat bewegen (hardlopen) doet voor mijn brein. Dit maakt dat ik in 2021 opgeleid ben tot runningtherapeut en Mindfulrun instructeur. 

In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Gun je lijf 28 dagen vakantie en ontdek wat bepaalde voeding voor jou doet. Beter nog: wat het weglaten van bepaalde voedingsstoffen kan opleveren! De detox is gebaseerd op de principes van 'in 28 dagen van gifbelt naar tempel' van Jaqueline van Lieshout. Het veranderen van je eetpatroon kan soms best lastig zijn...


 Een detoxcoach kan dan heel fijn zijn om op terug te vallen. We maken een planning, we kunnen samen een 'supermarkt-safari' gaan doen als je dat wilt of een 'keukenkastjes-analyse'. Daarbij lopen we samen de i houd van je kastjes langs en kijken we wat je allemaal kan blijven gebruiken in de 28 dagen 'vakantie voor je lichaam'. 

In een intakegesprek zullen we samen een plan van aanpak gaan maken en bespreken hoe jij het beste ondersteund wilt worden.

Maatwerk dus!

Runningtherapie

Wil je starten met hardlopen maar je weet niet zo goed hoe je moet beginnen? Wil je meer bewegen, maar je denkt dat lopen "niks voor jou is"? Daag jezelf uit! Samen maken we een schema, helemaal op maat en naar jouw wensen. Ik loop met je mee. Letterlijk! 


Ervaar hoe spanningen afnemen, angsten verminderen en ervaar de positieve effecten op je stemming. Bewegen is goed voor je mood!  

bottom of page